07.07.2009.

Multivitamin krema za lice

Multivitamin for Face
50 ml pakovanje
[1405]

33% popust za registrovane potrošače u okviru Hemel grupe. Za više informacija me kontaktirajte putem maila: natimaric@yahoo.de
Proizvod namenjen nezi lica, dekoltea-torzoa i drugih površina normalne i masne kože. Prava je riznica prirode: med, pčelinji vosak, kakao buter, kompleks vitamina, etarska ulja i ekstrakti lekovitog bilja, biljna ulja – bademovo, ricinusovo, maslinovo i drugi dodaci prirodnog porekla. Hrani, regeneriše, osvežava, zadržava vlagu i čisti kožu. Izvanredno je sredstvo nege za sve sezone i vremenske prilike, jer sprečava isušivanje kože i štiti je od hladnoće.
Dejstvo
Dodatno povećava aktivnost i metabolizam ćelija kože i mikroćelijske cirkulacije, i stimuliše proces regeneracije, uz maksimalnu hidrataciju i negu. Uz visokokvalitetne osnovne sastojke (med, pčelinji vosak, kakao buter, kompleks vitamina, etarska ulja), sadrži kombinaciju šargarepe u sojinom ulju, ulju avokada i nevena, koja je zaslužna za pojačani blagotvorni efekat. Pruža negu svim tipovima kože lica, vrata i torzoa. Pogodna je za upotrebu u svim vremenskim prilikama, jer štiti kožu od spoljnih uticaja.
Način upotrebe
Nanosi se u malim količinama, vlažnim rukama na vlažnu, očišćenu kožu.
Preporuka
Odličan u kombinaciji sa Hemel Anti-wrinkleom (antirid) - koristite Hemel Anti-wrinkle (antirid) ujutro, a Hemel for Face (za lice) uveče. Jedite što više svežeg voća i povrća (bogato je raznim vitaminima i biljnim vlaknima koji hrane i regenerišu kožu). Nemojte pušiti! Pušenje usporava perifernu cirkulaciju, a koža se lišava prirodne ishrane i čišćenja putem krvi. Posledice su, između ostalih, i prerano starenje kože.

Dominantne biljke:
neven, avokado, geranijum.

Нема коментара:

Постави коментар