07.07.2009.

Hemel for Face


30 ml pakovanje
[1430]

75 ml pakovanje
[1470]

Krema za lice - Hemel for Face

Proizvod namenjen nezi lica, dekoltea-torzoa i drugih površina normalne i masne kože. Prava je riznica prirode: med, pčelinji vosak, kakao buter, kompleks vitamina, etarska ulja i ekstrakti lekovitog bilja, biljna ulja – bademovo, ricinusovo, maslinovo i drugi dodaci prirodnog porekla.
Hrani, regeneriše, osvežava, zadržava vlagu i čisti kožu. Izvanredno je sredstvo nege za sve sezone i vremenske prilike, jer sprečava isušivanje kože i štiti je od hladnoće.
Dejstvo
Aktivni sastojci iz meda, pčelinjeg voska, kakao butera, etarskih ulja i vitamini, minerali i oligoelementi,
pružaju sve što je koži neophodno da bude zdrava i zategnuta. Dubinski je čisti i vlaži, sprečava isušivanje i štiti je od negativnih spoljnih uticaja i istovremeno je hrani.
Služi za prirodnu, celodnevnu, optimalnu negu svih tipova kože lica, vrata i torzoa. Pogodna je za dan i noć, i sve sezone i vremenske prilike.
Način upotrebe
Nanosi se u malim količinama, vlažnim rukama na vlažnu, očišćenu kožu.
Preporuka
Odličan u kombinaciji sa Hemel Anti-wrinkleom (antirid) - koristite Hemel Anti-wrinkle (antirid) ujutro, a ovu kremu uveče. Jedite što više svežeg voća i povrća (bogato je raznim vitaminima i biljnim vlaknima koji hrane i regenerišu kožu). Nemojte pušiti! Pušenje usporava perifernu cirkulaciju, a koža se lišava prirodne ishrane i čišćenja putem krvi. Posledice su, između ostalih, i prerano starenje kože.
Dominantne biljke:
geranijum, kleka, lavanda.
33% popust za registrovane potrošače u okviru Hemel grupe. Za više informacija me kontaktirajte putem maila: natimaric@yahoo.deНема коментара:

Постави коментар