07.07.2009.

Hemel for Sensitive Skin

Krema za osetljivu kožu


33% popust za registrovane potrošače u okviru Hemel grupe. Za više informacija me kontaktirajte putem maila: natimaric@yahoo.de
Prava retkost u sredstvima nege. Ovaj proizvod sa medom, pčelinjim voskom, kompleksom vitamina, ekstraktima lekovitog bilja kamilice i lavande, parafinskim uljem, biljnim uljima, zadovoljiće sve potrebe ovog tipa kože, a pošto je blag neće je iritirati. Nanosi se u maloj količini, vlažnim rukama na vlažnu kožu.

Preporuka
U kombinaciji sa Anti-wrinkle Oil-om (antirid uljem) idealno je sredstvo nege normalne i suve kože, a posebno se preporučuje za zrelu kožu.
Dejstvo
Ovaj proizvod na bazi meda, pčelinjeg voska, kompleksa vitamina, i biljnih i eteričnih ulja, poseduje prirodno svojstvo apsorpcije i nepropustljivosti negativnih spoljašnjih uticaja, zadovoljavajući osnovne potrebe ovog tipa kože. Vitaminski, hranljiv, regenerativni preparat koji hrani, podmlađuje i aktivira biološke funkcije. Blagog je sastava, sa efektom smirivanja, nege, hidratacije i zaštiti kože. Prirodno sredstvo za kompletnu negu osetljive kože, sklone iritaciji.
Način upotrebe
Nanosi se u maloj količini, vlažnim rukama na vlažnu, očišćenu kožu.
Dominantne biljke:
badem, maslina, lavanda.


30 ml pakovanje
[1630]


75 ml pakovanje
[1670]

Нема коментара:

Постави коментар