07.07.2009.

Anti Dry Face Care

Krema za osvežavanje i negu lica
Anti Dry Face Care
50 ml pakovanje
[7510]

33% popust za registrovane potrošače u okviru Hemel grupe. Za više informacija me kontaktirajte putem maila: natimaric@yahoo.de
Anti-dry face care je idealno sredstvo za negu suve kože. Okosnica problema suve kože je poremećena barijerna funkcija pa koža postaje tanka, napeta, preterano osetljiva.
Floralne vode će ovom tipu kože obezbediti neophodnu vlažnost i delovati blagotvorno i umirujuće. Propolis, kao najjači borac protiv oboljenja kože stvoriće nežni, zaštitni film na licu i time obezbediti otpornost i sigurnost pred štetnim uticajima. Usled dejstva različitih spoljašnjih faktora i Vaša koža može biti suva.
Dejstvo
Intenzivno hidrira, optimalizuje metabolizam na ćelijskom nivou i redovnom upotrebom dovodi do vidljivog poboljšanja opšteg stanja tretirane kože, tonusa i elastičnosti. Jedinstvenost ovog proizvoda ogleda se u sinergizmu propolisa, hidrolata lekovitog bilja i eteričnih ulja, i po tome je autentičan u odnosu na slične preparate konvencionalne kozmetike. Za sve koji žele da intenzivno hidriraju i revitalizuju kožu lica na prirodan, organski način.
Način upotrebe
Na očišćenu kožu naneti dovoljnu količinu kreme i blago utrljavati dok je koža ne upije.
Dominantne biljke:
artemisija, lavanda, smilje.

Нема коментара:

Постави коментар