7. 7. 2009.

Baby Skin Oil

Ulje za bebe


Izvanredno ulje za negu nežne, osetljive dečje kože obogaćeno etarskim uljem lavande i vitaminima A, D i E. Možete biti sigurni da će koža deteta tokom čitavog dana i noći biti elastična, glatka, sveža i zaštićena. Nanosi se na vlažnu kožu u malim količinama, blagim utrljavanjem.
Preporuke
Efekti zaštite biće veći ukoliko se ovi proizvodi koriste nakon svakog kvašenja kože. Korišćenjem oba proizvoda zatvara se krug svih potreba kože u razvoju, jer se dopunjuju efekti dejstva. Baby Skin Oil je odličan i kao sredstvo za održavanje čistoće kože u situacijama kada nije mogućno primenjivanje standardne higijene usled bolesti ili infekcije kože.
Dejstvo
Adekvatnim odabirom bioloških komponeneti (etarska ulja lavande i kamilice i visok procenat vitamina) dobijen je preparat koji je pogodan za svakodnevnu negu kože bebe i osetljive kože uopšte. Blagotvorno deluje na smirivanje iritacije, upale i svraba čime se osigurava da koža deteta tokom čitavog dana i noći bude glatka i zaštićena.
Način upotrebe
Nanosi se u malim količinama, blagim utrljavanjem, preporučeno posle kupanja na vlažnu kožu.

Dominantne biljke:
kamilica, matičnjak, lavanda.
33% popust za registrovane potrošače u okviru Hemel grupe. Za više informacija me kontaktirajte putem maila: natimaric@yahoo.de

55 ml pakovanje
[4750]


200 ml pakovanje
[4700]

Нема коментара:

Постави коментар