7. 7. 2009.

Džem od Breskve

300 g pakovanje
[4003]

33% popust za registrovane potrošače u okviru Hemel grupe. Za više informacija kontaktirajte me putem maila: natimaric@yahoo.de
Bellitza Džem od Breskve ne sadrži dodat šećer, kao ni konzervans. Breskva kao voće sa blagotvornim dejstvom na nervni sistem, sa velikim procentom kalijuma i sa pozitivnim dejstvom na rad probavnih organa, spada u najbolje odabrano voće za ovakvu vrstu proizvoda.

Džem od Breskve sadrži 100% voća i preporučuje se svima.
Specifičan prijatan ukus, sočnost i hranljive vrednosti, su ono što breskvu svrstava u najomiljenije voće. Breskvu čini visok sadržaj biljnih vlakana (celuloze), ugljenih hidrata, belančevina, dvanaestak mineralnih soli (kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijum...). U breskvi ima vitamina C, A, B1, B2, PP i dr. Koristi zdravlju jer čisti crevnu floru, podstiče izlučivanje žuči, krepi jetru, jača pluća. Breskva spada u najbolji izbor voća za konzumiranje i preradu.
„Bellitza“ džem od breskve napravljen je od odabranih, zrelih, organskih plodova breskve. Posebnom tehnologijom obrade u džemu je sačuvan pun sastav breskve. Odlična je hrana i za decu i za zrelije osobe.

Нема коментара:

Постави коментар