7. 7. 2009.

Iskustva i primena Anti Celulit ulja


AC ulje se u početku nanosi lagano i obazrivo i dovoljno je jedanput dnevno. Ako se javi crvenilo (posebno u predelu vrata) preko kože se šakama nekoliko puta nanosi čista voda.

Pre nanošenja AC ulja na stomak i struk poželjno je da se grudi zaštite grudnjakom kako se ulje ne bi razlivalo po grudima tokom savijanja. AC ulje se ne sme nanositi na grudi jer se mogu poremetiti normalne naslage masnog tkiva. Preporučuje se kod mlađih osoba tretman grudi sa Uljem za bebe a posle 30 godine može i Antirid ulje. (Isti tretman se predlaže i trudnicama i dojiljama).
Posle AC ulja može se koristiti bilo koje drugo ulje ili krema iz HEMEL-ovog programa.
Posle nanošenja AC ulja poželjnije je da se preko promenjene kože prvo postavi neka tkanina (pamuk ili lan) pa onda PVC folija. Najlon onemogućava izlazak toksina pa se usled njihovog zadržavanja mogu javiti flekice, crvenilo, bubuljice. Tkanina upija toksine.
Anticelulit ulje
Kod skidanja težine preporučuje se prvo utrljavanje AC ulja na suvu kožu, zatim se ide pod tuš i ponovo utrljava ulje na vlažnu kožu. Topljenje sala može da se očekuje tek za dve nedelje. Prvo se gubi meki celulit, a na tome mestu se zateže koža umesto da “ostaje da visi” (posebno ako se posle AC ulja nanose antirid ili ulje za bebe).
Dejstvo AC ulja se može ubrzati u kombinaciji sa Sport uljem koje pojačava cirkulaciju i time olakšava odnošenje toksina iz kože. Naizmenično se nanose Sport pa AC ulje počevši od tabana i skočnog zgloba. Listovi se preskaču zbog proširenih vena. Oba ulja se obavezno nanose na bokove i stomak.Kada se osete bolovi posle vežbe ili masaže potrebno je ponovo staviti AC ulje na bolna mesta. Aktivnost se ne prekida jer mišići bole zbog vežbanja.Posebno povoljni efekti se postižu ako se posle tuširanja na vlažnu kožu utrlja Relax ulje, ostavlja se nekoliko minuta da se upije i zatim na problematičnim mestima nanosi AC ulje.Posle AC ulja koža se može tretirati i Anti Dry bodi fluidom, Hemelom za lice ili Uljem za bebe.Primenom gore navedenih principa u više slučajeva zabeleženo je smanjenje u obimu butine i za više od 4 cm posle deset dana.Postizani su i značajni gubitci u težini uz ravnomerno zatezanje kože.
Ostala iskustva:
  • Postizani su veoma povoljni rezultati dodavanjem AC ulja (pored standardne procedure sa Relax i Sport uljem) u tretmanu bolova malih zglobova na rukama.
  • Više korisnika je opisalo gubitak masnih izraslina na glavi i drugim delovima tela posle uporne primene AC ulja.
  • Zabeležen je i zanimljiv slučaj odsustva pozitivne reakcije testiranja alkohola u krvi (test duvanja) i pored više popijenih čašica. Prethodno je izvršeno tuširanje i nanošenje AC ulja. Ovakva iskustva ipak treba uzeti sa rezervom, ali je činjenica brzo uklanjanje mamurluka i drugih vrsta intoksikacija posle primene AC ulja.

Нема коментара:

Постави коментар