7. 7. 2009.

Hemel for Heels

Krema za pete


Efektan proizvod čija mogućnost primene daleko prevazilazi osnovnu namenu. Pouzdano sredstvo za negu i tretman grubih delova kože peta, tabana, kolena, laktova, dlanova.
Rešava problem tvrdih i ispucalih peta. Omekšava i regeneriše kožu, a pozitivni efekti postižu se za samo nekoliko dana korišćenja. Preporučujemo svakodnevnu upotrebu zbog antigljivičnih i antibakterijskih svojstava koje poseduje. Nanosi se utrljavanjem na vlažnu kožu. saznaj više...
Dejstvo
Primarna funkcija ovog preparata je vraćanje mekoće i uklanjanje zadebljanja na koži, kao i omekšavanje kurjih očiju i ožiljaka od čireva, herpesa i opekotina. Podstiče stvaranje mladog potkožnog tkiva i ćelija kože, delujući preventivno protiv orožavanja i nastajanja zadebljanja.
Osnovna namena preparata je za negu i oporavak ogrubele kože, peta, šaka, laktova i kolena. Međutim, zbog dokazane efikasnosti i blagotvornog dejstva, može se, nesmetano koristiti na svim delovima kože. Garantovano rešava problem tvrdih i ispucalih peta nakon samonekoliko dana primene!
Način upotrebe
Mala količina kreme se nanosi vlažnim rukama na vlažnu kožu, i blago utrlja. Preporučuje se svakodnevna upotreba zbog potvrđenih antigljivičnih i antibakterijskih svojstava.

Dominantne biljke:
badem, maslina, lavanda.
33% popust za registrovane potrošače u okviru Hemel grupe. Za više informacija me kontaktirajte putem maila: natimaric@yahoo.de

30 ml pakovanje
[1130]


75 ml pakovanje
[1170]

Нема коментара:

Постави коментар