7. 7. 2009.

FitoSense - Prirodni čistač krvi

30g - 60 tableta
[9000]

33% popust za registrovane potrošače u okviru Hemel grupe. Za više informacija kontaktirajte me putem maila: natimaric@yahoo.de
U neprekidnoj borbi sa svim neželjenim efektima savremenog života na naše zdravlje i imunitet shvatili smo koliko je neophodno da organizmu pružimo dodatni podstrek u vidu dodataka ishrani koji deluju direktno preko krvi.
Oslabađajući krv štetnih elemenata koji izazivaju toksikaciju i zgušavanje otvara se put kiseoniku i drugim hranljivim materijama koje obnavljaju regeneraciju svih ćelija.
Produžite vitalnost, pomozite organizmu da Vas bolje služi, brinite o svom zdravlju uz FitoSense.
Osnovni sastojak FitoSense-a je sok mlade pšenične biljke koji obiluje prirodnim enzimima, mineralima, beta karotenom, vitaminima (A,B,C,E,F,K) aminokiselinama, antioksidantima.FitoSense je najjači prirodni antioksidant sa indeksom oksido reduktivnog potencijala (jedinica za merenje korisnih i štetnih uticaja hrane i pića) -400 ORP. Priuštite sebi neopisivo vredan dar prirode!
Utiče na obnavljanje ćelije i reguliše prirodni balans unutar nje. Čisti krv i oslobađa je od svih štetnih elemenata koji su se vremenom nataložili i koji su potencijalni izazivači zgrušavanja i trovanja, tj. odumiranja ćelija.
95% FitoSense-a čine bioaktivne materije iz dehidriranog soka mlade pšenice, ostalih 5% su vlakna koja povezuju te materije i takođe su biljnog porekla. Zbog svog osnovnog sastojka – soka od mlade pšenične trave – FitoSense je vodeće sredstvo za prevenciju bolesti krvi, a pored toga pospešuje varenje, reguliše metabolizam i nivo šećera u krvi, čisti pluća, jača imunološki sistem, usporava proces starenja...
Način upotrebe
Preporučena dnevna doza je dve tablete: ujutro, pre obroka i uveče, pred spavanje, jednu tabletu, rastopiti pod jezikom.

Dominantne biljke:
mlada pšenica


Нема коментара:

Постави коментар