7. 7. 2009.

Marmelada od Šipurka

300 g pakovanje
[4002]

33% popust za registrovane potrošače u okviru Hemel grupe. Za više informacija kontaktirajte me putem maila: natimaric@yahoo.de
Bellitza Marmelada od Šipurka sadrži 100% voća, ne sadrži dodat šećer kao ni konzervanse. Zbog poznatog svojstva Šipurka za preventivu avitaminoze, kao celokupnog blagotvornog dejstva preporučuje se svima a naročito osobama sa slabijim imunitetom.

Šipurak je plod prijatno kiselkastog ukusa. Bogatiji je vitaminom C deset puta više od limuna, sto dvadeset puta više od pomorandže. Šipurak obiluje vitaminom P, A, B2, PP, K. Ima još i flavonoide, tanina, limunove i jabučne kiseline, pektina... Sastojci ploda šipurka doprinose opštem zdravlju organizma, posebno povećanju otpornosti. Pravi je borac protiv slobodnih radikala. Lekovitost šipurka ili divlje ruže poznata je od davnina. O tome svedoče recepti za pripremanje džemova i marmelada iz 17. veka. Upravo je to bio povod da šipurak zasluženo dobije svoje mesto u „Bellitza“ programu. Uzgajan u zaštićenom prostoru i prerađen u marmeladu savršene konzistencije, prava je poslastica za osobe svih uzrasta.

Нема коментара:

Постави коментар