8. 7. 2009.

Firma Elisa

Elisa je firma sa sedištem u Pančevu, koja se bavi distribucijom domaćih, ekoloških i izuzetno kvalitetnih i efikasnih proizvoda, isključivo putem mrežnog marketinga. Osnovana je 15. februara 2000. godine i može se pohvaliti konstantnim i brzim razvojem. Iza firme stoji 5 godina iskustva u mrežnom marketingu, pre samog osnivanja, tako da su primenjena i ugrađena iskustva najboljih svetskih sistema mrežnog marketinga koji odlično funkcioniše preko 50 godina.

Proizvođač sredstava za čišćenje u domaćinstvu i proizvoda za ličnu higijenu je firma "Elisa Pro" iz Pančeva.
Osnova ovih proizvoda je površinski aktivna supstanca uvezena iz Francuske, kojoj su naši tehnolozi dodali domaće biljke sa Stare Planine, pridržavajući se starih i proverenih recepata. Proizvodi su isključivo biljnog porekla: bosiljak, kopriva i glicerin (kod sredstava za čišćenje u domaćinstvu); neven, kantarion, hajdučka trava, hmelj, lipa, breza i aloje (kod sredstava za ličnu higijenu). Mirisi su blagi i prijatni, ne zagađuju okolinu jer su biorazgradivi (95% upotrebljivog proizvoda se razlaže na supstance koje nisu štetne za ljudsko zdravlje i prirodnu okoinu u roku od tri dana). Proizvodi ne sadrže kiseline, alkalije, polifosfate pa samim tim ne oštećuju kožu i sluzokožu disajnih puteva.
Zbog toga što nemaju u sebi nikakvih agresivnih hemijskih supstanci, potrebno ih je prilikom upotrebe ostaviti neko vreme da deluju. Sva sredstva su koncentrovana te se zbog toga troše u malim količinama. Bez obzira na to, nisu jako gusta, jer nesadrže soli (soli daju gustinu ali štetno deluju na kožu). Tečne proizvode pre upotrebe treba promućkati.
Koncentrati za čišćenje imaju pH vrednost od 8 do 9 a razblaženi postaju neutralni (pH vrednost 7). Šamponi i ostala sredstva za ličnu higijenu mogu se koirstiti svakodnevno, za tuširanje i pranje kose jer ne utiču na kiselost kože (pH vrednost 5.5). Sve to potvrđuje atest o zdravstvenoj ispravnosti izdat u gradskom zavodu za zaštitu zdravlja Beograd.
Lekovite biljne mešavine proizvodi firma "Vodni do" iz Bele Palanke, koristeći biljke sa Suve Planine i Stare Planine.
Jedno pakovanje sadrži 100 grama čaja i 30 grama mešavina istog sastava. Čajeve pripremamo na klasičan način, kašiku mešavine prelijemo kipućom vodom i ostavimo da odstoji 30 minuta. Mlevenu mešavinu koristimo tako da pola sadržaja kesice (15 grama) izmešamo sa 1 kg meda i oralno uzimamo ili koirstimo za melemske obloge. Osobe koje ne smeju da koriste med mogu koristiti sojinu melasu ili ga zameniti jogurtom (1 kašičica na čašu jogurta).
U pripremanju biljnih mešavina koriste se sledeće lekovite biljke: Kantarion, Žalfija, Ovčiji čičak, Majčina dušica, Kopriva, Planinski čubar, Hajdučka trava, Beli slez, Podbel, Matičnjak, Pelin, Podubica, Gorčica.
Suve materije korišćene u pripremi ovih mešavina identične su suvim materijama u našem organizmu, a eterična ulja iz tog bilja su neophodna našem nervnom sistemu kao pogonsko gorivo.
Prilikom osmišljavanja proizvoda akcenat je stavljen na kvalitetan sadržaj, a ne na dopadljivu ambalažu. To je sasvim razumljivo jer proizvodima nije potreban nikakav drugi vid reklame osim preporuke zadovoljnih potrošača. Proizvode "ELISA" možete nabaviti jedino putem distributersko-potrošačke mreže, jer ih nema ni u maloprodaji, niti u veleprodaji.
"Dororej" doo iz Beograda - proizvodi ove kolekcije su naprevljeni prema originalnoj recepturi i višegodišnjem iskustvu prim. dr Zorana Nikolića i dr Danijele Vukotić. Receptura je zaštićena u Zavodu za intelektualnu svojinu. Sve mešavine imaju atest o zdravstvenoj ispravnosti Zavoda za javno zdravlje. Grupa proizvoda za izlečenje od celulita 2005. godine dobila je "Teslinu nagradu" za pronalazaštvo.

Za više informacija: natimaric@yahoo.de

Нема коментара:

Постави коментар