8. 7. 2009.

Deterdžent za staklo


002 Deterdžent za staklo 500 ml

Sadrži ekstrakt bosiljka. Koristi se za čišćenje staklenih površina, ali može da čisti i plastične površine, namještaj visokog sjaja ili farbanu stolariju.

Za čišćenje prozora deterdžent razredimo u prskalici u odnosu 1:1 do 1:3 u zavisnosti od zaprljanosti stakla, poprskamo malo i obrišemo suvom krpom. Efekti su višestruki: čisti i dezinfekuje staklo, daje mu visoki sjaj, ostavlja na staklu bogat zaštitni film koji sprečava zadržavanje kapljica vode i umanjuje efekat prljanja, staklo se ne magli, ne zamrzava do -5 C i rastjeruje komarce (oni ne podnose miris bosiljka). Dokle god postoji zaštitni film na staklu, čistimo ga samo suvom krpom, a kada se film istroši ponovimo postupak sa razblaženim deterdžentom i prskalicom. Deterdžent možemo koristiti i kao zaštitu od komaraca tako što ćemo otvorene delove kože namazati koncentratom ili naprskati rastvorom, a ako nas komarac i ubode, stavićemo malo koncentrata na ubod i neće biti ni svraba, ni otoka.

Za TV ekrane, autostakla, ogledala, naočale i slično, koristi se čisti koncentrat koji deluje delotvornije, sprečava maglenje, zaleđivanje (do -5 C) ili pojavu statičkog elektriciteta. Pored toga ovaj koncentrat pouzdano uništava grinje. Ako ga razblažimo u odnosu 1:1 i njime isprskamo krevete, jastuk, tepihe, zavese, police u ormarima i sva mesta na kojima se zadržava prašina i obitavaju grinje, znatno ćemo smanjiti njihovu prisutnost.

Za više informacija kontaktirajte me putem maila: natimaric@yahoo.de

Нема коментара:

Постави коментар