10. 7. 2009.

Antibakterijska biljna mešavina

039 Antibakterijska biljna mešavina 150 gr

Bilje koje je pokazalo svoja najbolja antibakterijska svojstva selektovano je pažljivo i predstavlja osnovni sastojak ove biljne mešavine.

Mešavina služi za izbacivanje bakterija iz mokraćnih kanala i puteva i kao takva pokazala je savršene rezultate u svim testovima. Deluje na širok spektar bakterija koje se nalaze u mokraćnim kanalima neutrališe ih, izbacuje iz organizma i sprečava njihovo ponovno nastajanje.
Koristi se tako što se jedna supena kašika mešavine prelije sa 2 dl vrele vode i ostavi da odstoji 30 minuta. Nakon toga u proceđeni napitak obavezno dodati kašiku meda i necediti malo limuna. Tako pripremljen napitak uzima se 2-3 puta na dan uvek sveže pripremljen.
Bilje koje je samleveno u prah konzumira se sa medom ili jogurtom. Za melem izmešati 30 grama sitnog bilja sa 2 kg meda. Mogu se pripremati i manje količine ali pri tome voditi računa o srazmeri upotrebljenih sastojaka.
VAŽNO: U početku korišćenja treba uzimati manje doze da bi ste videli kako će organizam prihvatati terapiju. Može doći do pojačanog mokrenja jer Vaš organizam izbacuje bakterije iz svog organizma.

Za više informacija kontaktirajte me putem maila: natimaric@yahoo.de

Нема коментара:

Постави коментар